Υπηρεσίες

Α.Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο αποτελεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ξεπερνώντας την εικόνα των μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος και προβάλλοντας ένα ζεστό, ανθρώπινο πρόσωπο και φιλικό στους πελάτες του, διαμορφώνει ένα νέο είδος επιχείρησης στον Ελλαδικό χώρο. Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, το ακούραστο και φιλικό προσωπικό, η εμπειρία και οι ολοκληρωμένες γνώσεις στο χώρο του ακινήτου, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες του
Β.Στο κτηματομεσιτικό γραφείο της Αθανασίας – Ελένης Ζώτου μπορείτε να εμπιστευτείτε την προώθηση πώλησης του ακινήτου σας αποφεύγοντας έτσι τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές και το γραφείο μας με την σειρά του επενδύοντας στην σωστή προβολή του ακινήτου σας σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί την πώληση του ακινήτου. Οι διαπραγματεύσεις πλέον πραγματοποιούνται μέσω του κτηματομεσιτικού γραφείου μας , το οποίο σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναλαμβάνει να αναδείξει το ακίνητό σας στα κατάλληλα άτομα. Αν πάλι σκοπός σας είναι η αγορά ενός ακινήτου μέσω εμάς, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πελατολόγιό μας και τις συνεργασίες μας με καταξιωμένους κατασκευαστές, τις γνώσεις μας στις εκτιμήσεις ακινήτων και τις διαπραγματευτικές ικανότητες του έμπειρου προσωπικού μας.
Γ.Μέσα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης οργάνωσης και λειτουργίας, οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας έχουν σκοπό να πετύχουν την άμεση εξυπηρέτηση σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο είναι πάντα ανοικτό σε υγιείς συνεργασίες με επαγγελματίες που έχουν τι ίδιο όραμα και μεράκι για την δουλεία τους με εμάς .
Δ.Οι περιοχές που καλύπτει του κτηματομεσιτικό γραφείο μας δεν περιορίζονται μόνο στα όρια του νομού Ηρακλείου. Η κάλυψη που είναι σε θέση να παρέχει, αγγίζει και το ποιο απομακρυσμένο σημείο της Κρήτης αλλά και όλη την Ελληνική επικράτεια. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πώληση η την ενοικίαση του ακινήτου – επιχείρησης σας όπου και εάν βρίσκεται.
Ε.Και για εκείνους που δεν αρκούνται σε κάτι έτοιμο αλλά θέλουν κάτι πολύ ιδιαίτερο μπορούν να επιλέξουν το δικό τους οικόπεδο, όπου μπορούμε μαζί, μέσω του Τεχνικού μας Τομέα να κατασκευάσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό σας ονειρεμένο προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε. Κοντά μας, αγοραστές και πωλητές ακινήτων μπορούν να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον, με υπεύθυνους ανθρώπους που φροντίζουν για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Επίσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αναπαλαίωση του ακινήτου που θέλετε να πωλήσετε – ενοικιάσετε η αγοράσετε σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεται.
ΣΤ.Το κτηματομεσιτικό γραφείο μας με την 20ετή πείρα του αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη επένδυση στην Κρήτη. Και μην ξεχνάτε ο ειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων είναι ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να αγοράσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο στη σωστή και αντάξια του ακινήτου τιμή